### **New Workshop**

### **Report of Contributions**

Welcome Address

Contribution ID: 1 Type: not specified

### **Welcome Address**

Wednesday, 1 November 2017 12:50 (10 minutes)

Presenter: GOKHALE, Chaitanya

**Session Classification:** Session 1

Title N.N.

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Title N.N.

Wednesday, 1 November 2017 13:00 (1 hour)

**Presenter:** SPOTTISWOODE, Claire

**Session Classification:** Session 1

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### What makes mutualism markets?

Wednesday, 1 November 2017 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** NOE, Ronald

**Session Classification:** Session 1

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

## **Evolution of passwords for cost-free honest signalling between symbionts and hosts**

Wednesday, 1 November 2017 14:30 (30 minutes)

**Presenter:** YU, Douglas

**Session Classification:** Session 1

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### Ecology and evolution of the costs of mutualism

Wednesday, 1 November 2017 15:30 (30 minutes)

Presenter: BRONSTEIN, Judith

**Session Classification:** Session 2

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

# A network approach to understanding mutualism evolution and stability

Wednesday, 1 November 2017 16:00 (30 minutes)

**Presenter:** IVENS, Aniek

**Session Classification:** Session 2

Contribution ID: 7

Type: not specified

# Temporal Structure in mutualism: what does the timing of exploitation tell us about its cost?

Wednesday, 1 November 2017 16:30 (30 minutes)

**Presenter:** BARKER, Jessica

**Session Classification:** Session 2

Title N.N.

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Title N.N.

Wednesday, 1 November 2017 17:00 (30 minutes)

**Presenter:** HAMMERSTEIN, Peter

**Session Classification:** Session 2